Så avgör ni om ett e-procurementsystem är rätt för er

Så avgör ni om ett e-procurementsystem är rätt för er

Fyll i formuläret för att se webbseminariet “

×

Thank you! The Webinar will be loaded now.

Högpresterande inköpsorganisationer har nästan alltid en hög mognad i att arbeta med digitala inköpsystem i form av e-procurement. Även om sådana system kan generera enorma vinster så innebär det inte per automatik att det är något för alla. Vissa organisationer tjänar mycket på det, andra blygsamt och vissa får betala ett dyrt pris för att man försöker när man inte borde.

I det här webinaret kommer vi reda ut hur man kan gå till väga för att ta ett väl avvägt beslut om e-procurement är något man ska satsa på eller ej. Istället för att ge ut absoluta sanningar blir det fokus på vilka parametrar man behöver ta hänsyn till och hur man kan gå till väga när man gör det.
Webinaret genomförs gemensamt av Onventis och EFFSO. Det bygger på erfarenheter både från all rådgivning som EFFSO gjort i Sverige och från Onventis som har stöttat över 1 000 inköpsorganisationer att digitalisera sina inköp.

Webinaret leds av Mattias Hultheimer som är grundare och koncernchef i EFFSO-gruppen och Arvid Fredin som har varit delägare i EFFSO och numer är VD för Onventis verksamhet i Norden och Storbritannien.

15 views

Category: Webinar

Length: xx:xx min

Date: 19.05.2022

Sustainable procurement & supply chains